.

Thursday, November 19, 2009

Cerita masa kecik-kecik

Tgok gambar ni mst ak teringat time sekolah rendah dulu. BEnda ni la yg aku buat maen kat dalam kelas. Berpakat ngan membe ak dlam 4 orang ,siap berbincang sambil siapkan benda alah yang kat atas ni kiteorang pon mula lah design benda alah 2,bg nmpak cantik menarik n debomm..ha3..siap sume ape lagi,pegi blakang kelas susun meja dlan 4 meja 2 siap la tuk aksi perlumbaan..ni la permainan ak mase kcik2 dulu..x silap ak ak main permainan ni mase ak darjah 4 agaknya.banyak lg permainan laen yg bes2 mse 2..benda alah yang kat atas ni ak buat mse ak blik kg baru2 ni..syok2 ak bce komik kat dlam blik dtg plak idea ak time 2 nak buat benda alah ni..yg design 2 adik ak..indah gak kan time kite mase kecik-kecik dulu..rindu plak ak ngan mase 2.

2 ulasan:

zura said...

alahaii . cumell je bnde alah niee .. hhu . mse kcik mmg best sgtt ^^

kHoTakKhatIk said...

ha3..mmg bes mase 2..rindu kat time 2

Post a Comment