.

Thursday, April 21, 2011

HARI LAHIR

21hb memang seronok duduk rumah je.. antara alasannya aku takut bila kena prank dengan tepung..bagun tido agak awal seawal 3 petang (sebenarnya 7 pagi baru aku tido) siap mimpi jadi ultraman bagai akhirnya aku tewas dengan bunyi henpon yang mgangu watu ketiduran. 330 pm sedang berada di bilik air sambil mendendangkan lagu2 terkini dan kedebus dalam tub mandi..lepas mndi dok depan laptop mngadap komen-komen dari peminat (ohhh memang saya tidak senang tangan)..terima kasih untuk mereka yang wish di fesbook saya ye. MUAH!! tuk korang..dok sedap melayan fesbook yang agak rancak juga aliran notificationya itu tetiba pintu diketuk.. bila tiba bab 2 yang buat awak malas ni..mne tau ada kwan2 awak stanby telur ke tepung ke kan?..awak bukak jela pintu tengok2 mustakim didepan pintu..dia bagi kunci moto awak yang ttgal dalam kereta rahmat. mustakim dok lepak-lepak la dengan awak ni.
tengah melepak dengan mustakim tetiba je si mustakim ni ajak lepak..tak penah lak mustakim ajak awal lepak dengan tetiba je kan..macam-macam la awak buat alasan nak kluo la..ape la kan. last2 awak ikot la mustakim lepas 2 awak pegi la 7e nak amik duit kan.. tapi sebelum 2 mustakim da bocorkan rahsia yang kawan-kawan awak yang lain nak buat seperise kat awak..die kate kawan-kawan awak da tgu awak kat rumah eka.. jup lagi x jadi..so awak ni balik le rumah semula tapi mustakimnye ilang tah mane. sampai je rumah tetiba ramat pulak ajak awak kluo pegi tanjung amik gambo..pikiran awak cume satu je lepas ni mesti nak kene prank..mesti nak kena p rumah eka.. awak ni dala xde duit minyak moto pon da xde. mngalah jela ikot ramat pegi tanjung. sampai tanjung lepak sekejup tengok-tengok je mustakim datang. awak memang da pikir mmg xsdap badan je ni..awak tak mau nak balik rumah dengan badan penuh tepung ni.. tengah dok mngelamun 2 awak ni dgar la orang ketawe kat belakang awak ni..opocot (terperanjat namanye tu) ni betul-betul seperise..awak ingat memang nak kena pegi rumah eka.. dala awak ada keje pukol 8 malam nak kena setel last-last tengok deorang bawak kek tuk awak kat tanjung 2.. memang seperise. ingatkan nak buat2 je seperise macam yang si mustakim cakap tu, akhirnya menjadi jugak seperise mereka ni.. segan brcampo sebak (saje je awak nak ngade-ngade).. ape yang sepesel kek awak ni by hand made oleh si gadis bertiga ni :WAWA, EKA, and BABY LILA...sosuwittt.. tadi awak xdapat nak ckap terima kasih ni awak nak ckap la terima kasih kat awak-awak semua sebab sambut besday awak yang ke 20 thun ni.. (awak baru 20 la) ahahahah.. terima ksih jugak sebab buatkan awak kek..walopon rupanye mnyeramkan seperti kek hangus tapi rasenye sangat SODAP!. awk jugak nk terima kasi kat nyoya ell sebab bagi awak ni blog nyoya ell
nampak seram kan?..tapi memang sedap.
awak pon nak ucap terima aksih kat kuage awak, sedara mara, sepupu sepapat, kawan awak yang ada dekat fesbuk yang wish guna henpon sebab ingat besday awak..terima kasih ketat-ketat ye..

gambo ni awak amik dari fesbok ramat n wawa.. gambo ramat xde sebab die tukang tangkap gambo..he3

p/s: mak awak ada wish pagi semalam. die kate die lupa besday awak ni.. awak ni br umo 20 da lupe ke?. ank muah!! kat mak :*

9 ulasan:

Erveena Wahie said...

geli gelemannnn teman membacanyeee...awak baru 20 thn???idak ler teman pecaye..kalau teman ni iyer,baru 19 thn..hahaha...oh so suwitttttt awak dapat kek yer???selamat la duit temannnn takyah nak belanja beli kek..hahah..selamat duit teman...hahahaha...lagi pun dah ada baby ila..untunglerrrr awakkkk..hahaha...oklah lagi sekali la teman nak ucap hapy beday kat awak yerr..selamat menempuh hari tua..hahaha..teman pun dah tak tau nak kabo apa lagi..teman chow dulu iyerrrr....hadiah awak tu nanti la teman pikir n cari nak bagi presennn apa iyer...coz temannn ni busyyy,biasalahhhh jlo la katakan..hahaha...:)

ChEEky MONkey said...

idak nye awak nak caye umo awak 2 19.. kek siang tadi lain kek lain kali lain ye..kah3

Erveena Wahie said...

uitttt..btl ler umur teman ni baru 19 thn..teman dulu kahwin muda..hahaha...aiii awak tak cukup2 ker mkn kek tadi siang??nak lagi ke kek??nanti lah teman belikan kek perisa blueberry yer..dgn teman belanja awak mkn..teman nak membuat-buat kek ni idak ler pandai..nanti jadi roti pulok..hahaha..:P..kita bako..kita bako...

ChEEky MONkey said...

wahhh bluberyyy my peberet!!! kah3..

nur syafiqah mahmoor said...

haha..damn you mustakim!siap da kantoikan la bagai..and ajim,jgn nk selesa sgt mkn kek tu,ktorang da letak ubat guna2..hihihi..

ChEEky MONkey said...

2 la mustakim terpaksa kantoikan sebab ak xnak keluar..kah3.. last2 nak gugur jugak jantung ak korang buat mase kat tanjung semalam..cis!
om my!!! ada ubat guna2?... patut la berak2 je ni..kah3

Anonymous said...

mne gmbo aku..:(

faraziela yahya said...

happy birthday :)

ChEEky MONkey said...

tq farah :) he3

Post a Comment