.

Thursday, April 28, 2011

PUTUS ASA?

otak bercelaru, kemana saja aku pegi, naik motor ke, nak tidur ke, mandi ke asik pikirkan keje keje keje (final projek). rasa macam sudah nak putus asa. buat itu tak kena buat ni tak kena, sampaikan nak guna photoshop pon boleh blur jup, nak guna photoshop kena buat imbasan kembali kepada masa-masa lampau, mana butang nak tekan, mana short cut nak tekan..alahai benda simple je kot ajimko, come on la bebeh awak boleh buat!!... bila banyak sangat pikir ada sampai tahap itu aku da tak boleh pikir hingga memaksa aku untuk berputus asa! perlu ke?.. mula-mula aku rasa perlu, api hasil nasihat mereka-mereka yang sayang kat aku ni (kononnye) aku buat keputusan selagi boleh buat jangan berhenti.. boleh tak macam tu?.. aku rasa boleh.. yeahh bebeh!! ok da ngantuk nak tido!

2 ulasan:

Nurasyikin Mokhtar said...

ilek la bro....

ChEEky MONkey said...

tengah m'cool kn diri dgn keadaan sebenar...

Post a Comment