.

Monday, June 7, 2010

kucing itu sungguh.......

dalam post yang lepas aku ad ceritakan yang aku telah digangu oleh kucing hasil dari ternakkan kakak aku..huh!! memang aku tidak puas hati kenapa aku yang diganggu oleh kucing tu..adakah aku ni telalau come? (persoalan yang susa hendak dijawab)..kali ni aku post kan wajah-wajah kucing yang membuat onar masa ketiduran aku (memang saje ak nak besarkan hal ni ha3)..

 kucing diatas ni namanya si nakal..kenapa namanya begitu? jangan la korang tanye aku..sume ni salah penternaknya, memandai je bagi nama bukan2 biler bwak g klinik mule la malu nk tulis name kucing ia..kucing yang ni agak manja sikit dengan aku (ermm yeke?) biase la kan kucing betina..ha3..kucing ni pantang kalau aku pergi dapur, buakn aku je. orang x dikenali pon same..mesti ia ikot gak dengan harapan ad orang bagi die frishkies (makanan kucing le) kalau dengan aku la kan aku buat macam x nmpak je..ha3



yang atas ni pula si gemok!! dulu bulunya bersih, putih melepak, sejak ia da masuk geng konsi gelap ni lihat jela sekarang da xserupa apa..badan berparut (name pon kongsi gelap) berotot gitu, bulunya kasar, jarang balik rumah (kononnya cr nafkah untuk anak)..gemok ni pemalu kucingnya lihat la sekarang mane nak pndang kamera, malu katanya..ha3..

mereka sedang bermain polis sentri


jeng jeng jeng..ni la kucing yang ganggu aku tidur tempoh hari..anda semua jangan terpedaya dengan tipu helah rupa comelnya..biler nak amik gambar muke nak comel je.nama ia garfield (nk mntah ak dgar name ia) ntah pape la pnternaknya bagi nama..kucing ni memang x tau malu..segala ketensenan yang melanda mesti ad kaitan dengan kucing ni..ha3..star tengah malam memang ia la yang suke cari pasal, lari sana, lari sini,last2 penampo yang dapat..ha3


yang ni mintak maap..dr mane ko dtang r..balik cepat!!..ni bukan kategori kucing..maap tuan2 puan2..ape kes kluo binatang ni..haishhh!!

13 ulasan:

Hasrol Nizam said...

aku pun dulu pernah annoy dgn kucing..haish..tp skrg sedih pulak bila dia dh mati..

timhar said...

sempat gak monyet tu interframe hahahaha
muke seyes gile..

Anonymous said...

hahahahaha....
update gak kucing2 kakak ko ni kan???
ko ni leh dikategorikan manusia blagak kan??
coz....kucing 2 ikut ko g dapur..
ko wat x nampak je....
kucing 2 terasa tau ko wat camtu kat die....
cian die....

sI tEDI said...

kucing adalah comel.

org yg diu ganggu kucing belum tentu comel.

la la la

ChEEky MONkey said...

ahahaha comel gak la yang d gngu kucing 2 tedi..wakakaka

ChEEky MONkey said...

hasrol: mmg la sedih.. :(
timhar: mcam mne la boleh tmasok agaknye
kak: huuu ak mmg blagak sikit..asik nak makan je..ahahah

Sky Before Pinky said...

saya pom ade gak gaduh ngan kucin2 nie..siap men kejar2 ag... yg monyet tu buley plak interframe..buat muke kesian larr tu...pasni kene open n3 pasal monyet plak..huhu..

ChEEky MONkey said...

sky: he3..monyet 2 sibok je..slah masuk tajuk..mesti monyet 2 malu gile ha3

Anonymous said...

dik...
ko tau ea aku yg komen blog ko nih???
wahhahahha....

ChEEky MONkey said...

ha3...ak kenal spe yg commnt sume ni..wahahaha

Anonymous said...

aahahhahha.....
camne ek nak bagi ko x kenal aku??
hmmmm
heee

aku gadis biasa said...

comel kucing 2!
style amik gmbr pn sgt ok!
nice pix n also nice blog...

:)

salam ziarah!

ChEEky MONkey said...

gadis biase: tq dtg mlawat.. he3

Post a Comment