.

Thursday, June 3, 2010

Perhubungan bosan dan hobi

tajuk post je da macam err "ape yang anda post ni" .. Tajuk ni emang sesuai tuk aku post, sebabnya sekarang ni aku tgah cuti sem..walaupon hanya 2 minggu cuti  aduhh capek deyhh duduk rumah je. bila da duduk rumah kejenya makan dan semestinya minum lepas tu tidur, bangun balik ngadap facebook, check blog, tengok siaran tv, yang pasti mengenang nasib sebab telampau bosan.. Bila da bosan ni sudah semestinya la kan aku akan membuat perkara yang bukan-bukan (apekah itu ye tuan puan?)


ni kotak ye tuan puan semua


model lama




ini baru kaki

ni pula bahagian atas he3..


tapi kan ape kena-mengena gambar-gambar yang atas ni dengan tajuk post ak?..haaa sbenarnya aku kalau bosan ak suka nak pasang set gundam (rasenya da dekat setahaun ak beli)..hobi ak pula ambil gambar memag kena la 2..da siap-siap pasang terus amik gambar (siap la pulak ak pasang :D)..jadi biler kedua aura ini bergabung maka terjadilah satu post blog yang agak mengarut..alah blog ak la kan suke hati akula nk tulis ape kan?..he3

p/s: bapak ak marah sebenarnye dengan ape yang aku buat ni. die cakap ak macam budak2..ahahaha. peace ye En Mamat.. ;)

4 ulasan:

liyana aziz said...

hye.. leh x ajarkan yana cane nak besarkan gambar.. contohnyakan,saya klik gambar2 yg kat atas, terus appear jadi besar... tlg ek?

ChEEky MONkey said...

hye liyana..biasanya gambar ni mmg bersaiz besar. bila kita post kat blog kena la guna saiz kecil thaen bila klick ia trus tunjuk saiz asalnya..

liyana aziz said...

oh.. sebab yana punya gambar kecik, yana print screen, so nak besarkan bila org klik.. mc lates entry yana, kan de print screen, kecik sangat la.. heheheh..

ChEEky MONkey said...

ouh patut la..klu gambar 2 besarnya mcam 2 bila klik mmg itu la saiz asal yang di tunjukkan..

Post a Comment