.

Wednesday, June 9, 2010

sepetang bersama rakan-rakan

oyeahh2 baru sekarang nk datang mood updade blog ni..da lame da patutnya ak post cite ni..tp sekarang baru datang seru (ceh macam nak kawen pulak)..6.6.2010 lepas ak, matt, auwud & ell dengan bangganya bersiap2 dengan solekkan (2 ell la kan sbb die pompuan) dan dandanan rambut dengan pelbagai gaya telah pergi ke tanjung ketapang untuk berphotoshoot (macam terer je la kan)..sepetang di sana fuhh ramai orang pulak, hari minggu katanya..xpela da ramai orang mestibanyak monyet bekeliaran..objektif kita orang memang nak amik gambar je..so mcam2 gaya jgak la dapat dirakam kan:

hot kan? Rahmat namenye

sedikit tentang gmbar ni..tarian balle sunguh mengujakan ketika di petang hari..suasana suram bertambah ceria apabila aksi ini mendapat perhatian dari orang ramai..ha3..jika gambar ni di jadikan papan tnda tuk sekolah tarian cikgi Linda AF adakah berbaloi?..

wah hebat bukan..sekali lagi..kali ni bergaya dengan aksi ala-ala lompat kijang dan sedikit aksi lompat tinggi..aksi lompatan ini telah diiringi dengan lagu liana jasmay (ak xpercaya cinta) sedikit sebanyak aksi lompatan ini memang mendapat semangat dari lagu itu..oyeahhh!!

orang laen sibok ambik gmbar bleh plak minah ni menung2 smbil kemam mulut..adakah spm makin hampir boleh jadikan kita sebegini rupa?..ntah2 lyan tengok monyet..bkan boleh caye beliau ni..ha3


si kacak!!

sedang bergambar..lompat sana, lompat sini, kejo monyet, monyet kejo kami balik, ketawe sorang2 (gile la 2) akhirnya sudah hampir gelap..tapi yang besnya time 2 ad sunset..eah cantiknya...beskan kalau uduk ngan awek time2 begini sambil buka lagu adamaya (fvert lagu 2)..

romantiknya mereka kn?kalau la boleh macam ni jgak..ha3


 

 romantik kan?

 cuba bayang kan jika dapat bersama teman istimewa time cam ni (aicehh!!) 

p/s: mesti gambar ak xde kan?..mane boleh!!

12 ulasan:

Anonymous said...

haha..
cam hampeh je...
tak de ke gmbr monyet bercinte??ehehhee
cepat la cari awek...
leh bercengkerama kat tempat seperti di atas itu..tapi...nape pic ko xda?? hmmm

Anonymous said...

aku nak cari bf...
leh la aku dating kat tanjung..hoho

❤ ~ * cik aidacomei * ~ ❤ said...

pic yang last tu...cantik lah...

ChEEky MONkey said...

nak cari awek?...besnye~~~

aida: tq!! mmg cantik..time ni mmg ramai org amik gmbar..sume btengek akt tepi pntai mase 2

soyana said...

pndai gak ek ko ambik gmbar,,,
t kalo aq kwen,,,ley la ko ambkkn gmbar,,,
kwn2 kire free da la,,,,
:P

ChEEky MONkey said...

ha3..berbekalkan canon 1000d ni ak masih blaja lg..he3..akak ak sndri ak cas 500 klu kwan2 lebih sikit la..ha3

rashdan said...

heheheh...
pasnie leh la aq lak yg ader dlmgmbr 2 ea...
hee~~
^^"

ChEEky MONkey said...

bole2..cakap saje..ad crite ak post kat blog..he3

toy said...

saya ingin kn gmbr munyet yg sedang "ehem-ehem"

ChEEky MONkey said...

ha3..haram 2..

+d.O.Y.A.h+ said...

gamba chantik2.
suda folo u..=)

ChEEky MONkey said...

thank doyah..nnt i folo u gak k..he3

Post a Comment